Header-mobil
Närproducerat i muurikka
Utematlagning i Dalarna

Måltiden som vildmarksupplevelse

Vad sägs om att gräva och tillaga mat i en kokgrop, koka med hjälp av heta stenar, woka på en stekhäll eller grilla ute i det fria? Tillsammans tillagar vi en underbar måltid över öppen eld med fräscha, närproducerade råvaror.

Ni blir uppdelade i olika grupper och får sedan recept, råvaror och redskap. Alla hjälps åt att göra eld, tillaga maten, duka och servera.

Pris: Upp till 15 personer 950 kr inkl. moms per person
Minidebitering 3500 kr inkl. moms
Över 15 personer begär offert.
Tid: Halvdag
Övrigt:
  • Aktiviteten är mobil och kan genomföras vid era egna smultronställen. Resekostnader tillkommer vid längre resor.
  • Tänk på att använda oömma kläder efter väder.
  • Passande aktivitet till konferensen, arbetsgruppen, kompisgänget eller födelsedagsfesten.
  • Upp till ca 70 deltagare.
Utematlagning över öppen eld

Menyförslag 1

Grönsakswok med fisk eller kött
Tunnbröd bakat på murrikkahäll
Chokladfyllda bananer
Kaffe/te
Utematlagning i Muurikka

Menyförslag 2

Grillad köttfärsbiff med tomatsalsa
Couscoussallad med wokade grönsaker
Tunnbröd bakad på murrikkahäll
Päron med polkagrädde
Kaffe/te
Kokgrop

Menyförslag 3

Lax och potatis i kokgrop
Wokade grönsaker
Tunnbröd bakat på stenhäll
Kokta äpplen, havregodis, äpplena kokas med hjälp av heta stenar
Kaffe/te
Andra maträtter och menyer erbjuds efter överenskommelse.
 Naturligt Liv - Naturen och hälsan i fokus
info@naturligtliv.se - 070-353 92 66 - Innehar F-skatt
Hemsidan senast uppdaterad: 2017-02-17
©Naturligt Liv i Dalarna