Header-mobil

inspiration till en naturbaserad livsstil

Naturbaserad livsstil
Jag heter Anna-Greta Fagerberg, är natur- och hälsoguide och eldsjälen i företaget Naturligt Liv i Dalarna. Jag är utbildad vildmarksguide och kock samt diplomerad friskvådsterapeut.

Jag har tidigare arbetat som verksamhetsansvarig inom offentlig förvaltning och har genom det många års erfarenhet av ledarskap, organisationsutveckling, personalfrågor och grupprocesser. Har även gått ledarskaps- och projektledarutbildningar. Jag hittar styrka och avkoppling i naturen och tar varje tillfälle att få vistas utomhus.

Eftersom jag har egen erfarenhet av hur naturens läkande kraft kan stärka och hela en människa brinner jag för att visa, hjälpa och leda andra människor till en naturbaserad livsstil. Det är många delar i vårt liv som påverkar hur vi mår, så det är viktigt att tänka på helheten.
Min drivkarft är att få visa på vilka fantastiska upplevelser man kan få i naturen och att få arbeta med Grön rehabilitering skulle vara min drömuppgift.

Vi samarbetar med ett stort nätverk duktiga entreprenörer med många års erfarenhet.  Vi kan därför erbjuda paketlösningar helt efter kundens önskemål.
 Naturligt Liv - Naturen och hälsan i fokus
info@naturligtliv.se - 070-353 92 66 - Innehar F-skatt
Hemsidan senast uppdaterad: 2017-02-17
©Naturligt Liv i Dalarna